Accident în lanț la Verești. O persoană a fost rănită și cinci autoturisme avariate

AcasăEvenimentAccident în lanț la Verești. O persoană a fost rănită și cinci...

Accident în lanț la Verești. O persoană a fost rănită și cinci autoturisme avariate

La data de 24 ianuarie, în jurul orelor 10.00, un bărbat a condus autoturismul pe DJ208B, pe raza localității Verești, iar când a ajuns în apropierea intersecției cu strada Gării, a frânat și a efectuat virajul la stânga încălcând marcajul longitudinal simplu continuu ce desparte sensurile de mers, moment în care o femeie, care conducea autoturismul, și circula în spatele său, deoarece nu a păstrat o distanță regulamentară față de acesta, a frânat și a virat stânga pe sensul opus de mers pentru a evita impcatul cu acesta, intrând în coliziune cu roata stânga față a autoturismului.

După impact, mașina condusă de femeie a ricoșat în două autoturirme care erau parcate. De asemenea, unul dintre autoturismele parcate a ricoșat într-un altă mașină parcată.

Tototadă, una dintre mașinile avariate a fost proiectată în fațada unui magazin din Verești, distrugând și niște coșuri de cumpărături.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei femei, care așeza cumpărăturile dintr-un coș de cumpărături în autoturism.

Conducatorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite