miercuri, ianuarie 19, 2022
-0.7 C
Suceava
AcasăEvenimentAccident în lanț pe raza localității Ipotești, provocat de un tânăr de...

Accident în lanț pe raza localității Ipotești, provocat de un tânăr de 20 de ani

- Advertisement -

Accident în lanț pe raza localității Ipotești, provocat de un tânăr de 20 de ani

În timp ce conducea autoturismul pe raza localității Ipotești, un tânăr de 20 de ani din comuna Bosanci a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar în fața sa de o femeie din comuna Berchișești, care, din impact a fost proiectat în autoturismul condus de un localnic.

Din accident a rezultat rănirea conducătoarei auto din comuna Berchișești, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul de 20 de ani susține că accidentul a avut loc după ce șoferița i-a ieșit în cale fără să-i acorde prioritate, frânând brusc în fața sa.

„A ieșit de pe drumul ce vine dinspre Tișăuți, și eu mergeam pe drumul principal din Bosanci spre Suceava. Ea nu s-a asigurat, a intrat fără să îmi acorde prioritate și a frânat brusc imediat. Fiind aproape de ea, pentru că a intrat forțat, nu mai aveam distanța necesară să frânez astfel încât să nu o ating… Eu am claxonat-o și am frânat văzând că nu s-a asigurat, dar tot a intrat și mi-a frânat brusc imediat”, a precizat tânărul de 20 de ani.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: