Accident provocat de un șofer beat, la Putna

AcasăEvenimentAccident provocat de un șofer beat, la Putna

Accident provocat de un șofer beat, la Putna. Bărbatul de 47 de ani, din orașul Vicovu de Sus, avea o alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată, duminică după-amiază, prin intermediul „S.N.U.A.U. 112” cu privire la faptul că, în comuna Putna a avut loc un eveniment rutier, iar unul dintre conducătorii auto pare a fi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Putna, un bărbat de 47 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, a efectuat un viraj pentru a pătrunde pe D.N.2H, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar.

Ambii conducători auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 47 de ani şi negativ în cazul celuilalt conducător auto, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite