Accident rutier cu o persoană rănită la Milișăuți

AcasăEvenimentAccident rutier cu o persoană rănită la Milișăuți

Accident rutier cu o persoană rănită la Milișăuți

La data de 20 martie, în jurul orei 12.30, o femeie a condus autoturismul pe DN 2H, în interiorul orașului Milișăuți, având direcția de deplasare către municipiul Suceava. În momentul în care a ajuns în dreptul unui imobil, femeia a pătruns pe acostamentul consolidat din partea dreaptă aferent drumului public și a inițiat efectuarea unui viraj către stânga, pentru a schimba direcția de deplasare, fără a acorda prioritate de trecere autoturismului, condus pe drumul prioritar și care avea direcția de deplasare dinspre municipiul Suceava către municipiul Rădăuți.

Ca urmare a impactului a rezultat avarierea celor două vehicule, cât și vătămarea corporală ușoară a bărbatului care conducea cel de-al doilea vehicul.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite