Accident rutier cu patru persoane rănite între Bunești și Fălticeni FOTO VIDEO

AcasăEvenimentAccident rutier cu patru persoane rănite între Bunești și Fălticeni FOTO VIDEO

Un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule și în urma căruia au fost rănite patru persoane a avut loc vineri, în jurul prânzului, între Bunești și Fălticeni.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul a trei echipaje SAJ.

Patru persoane au fost rănite și au fost monitorizate de către echipajele medicale și paramedicale.

Cele patru victime au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Un bărbat de 60, din comuna Rădășeni, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 – E 85, pe raza comunei Bunești, din direcția Fălticeni spre Suceava, în afara localității, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un tânăr de 20 ani, din comuna Bogdănești, care circula din sens opus.

După impact, autoturismul condus de tânărul de 20 ani a părăsit partea carosabilă, iar autoturismul condus bărbat de bărbatul de 60 ani a intrat în coliziune ușoară cu o autoutilitară Renault, condusă de un bărbat din municipiul Bacău.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a patru persoane, respectiv a șoferilor de 20 și de 60 ani și a încă doi pasageri.

Conducătorul auto de 20 ani și șoferul autoutilitarei au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative, prelevându-li-se și mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul auto de 60 ani nu a putut fi testat cu aparatul etilometru, însă i s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Județean Suceava.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite