Accident rutier cu patru victime la Păltinoasa. O persoană a rămas încarcerată FOTO

AcasăLocaleGura HumoruluiAccident rutier cu patru victime la Păltinoasa. O persoană a rămas încarcerată...

Accident rutier grav pe DN17 în zona localității Păltinoasa, marți dimineață.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme din care au rezultat patru victime transportate la spital. Una dintre victime a fost găsită de pompieri încarcerată.

Aceasta a fost extrasă din autoturism de către pompierii militari în stare de inconștiență.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului cu o autospecială de stingere dotată cu echipament pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

La Spitalul Județean Suceava a ajuns în stare gravă un tânăr de 20 de ani. Pacientul a fost internat pe Sectia de Chirurgie, urmând să fie supus de urgență unei intervenții chirurgicale.

Up date:

Un tânăr de 26 de ani, din Udeşti, în timp ce conducea autoturismul, marca Opel Corsa, pe DN 17, în afara localităţii Păltinoasa, având direcţia de deplasare Suceava către Gura Humorului, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil umed după o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca VW Golf, condus regulamentar din sens opus de către un tânăr de 24 ani din localitatea Stulpicani.

Conducătorul auto în vârstă de 24 de ani a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul de 26 de ani nu a putut fi testat, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovăţia aparţine tânărului de 26 de ani, care nu adaptat viteza la condiţiile de drum cu carosabil umed.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite