Accident rutier cu trei persoane rănite, la Poiana Stampei FOTO

AcasăEvenimentAccident rutier cu trei persoane rănite, la Poiana Stampei FOTO

Accident rutier cu trei persoane rănite, la Poiana Stampei

Up date:

Un bărbat de 67 ani, din municipiul Botoșani, a condus autoturismul pe DN 17, comuna Poiana Stampei, circulând din direcţia Bistrița către Vatra Dornei.

Când a ajuns într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul intrând în coliziune cu un capăt de podeț din beton, iar ulterior a fost proiectat într-un gard din beton.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, respectiv a conducătorului autoturismului, a ocupantei locului dreapta față a acestuia, o femeie de 66 ani, cât și a ocupantei locului stânga spate din autoturism, o femeie de 88 ani.

Cele trei persoane au fost transportate la C.P.U. din cadrul Spitalului Municipal Vatra Dornei.

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. Acestuia i s-a recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din nefericire, câteva ore mai târziu, femeia de 88 de ani a murit la spital.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de ,,vătămarea corporală din culpă” și ,,ucidere din culpă”

Știre inițială

Pompierii militari de la Punctele de Lucru Poiana Stampei și Crucea au intervenit sâmbătă seară, în jurul orei 23.00, la un accident rutier produs pe raza comunei Poiana Stampei.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă, iar în urma evenimentului au fost rănite cele trei persoane din interior – un bărbat de 67 de ani și două femei, de 66, respectiv, 88 de ani.

La fața locului au ajuns un echipaj cu accesorii pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. În sprijin, a fost solicitată și o ambulanță SMURD de la ISU Bistrița-Năsăud (Stația Prundu Bârgăului).

Echipajele de intervenție au preluat răniții și le-au acordat primele îngrijiri medicale. Femeia în vârstă de 88 de ani era blocată în autoturism, fiind în stare de inconștiență, dar cu funcții vitale. A fost extrasă, și împreună cu celelalte două victime, a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe (CPU) Vatra Dornei.

Echipajul SMURD sosit în sprijin a acordat primul ajutor medical unui tânăr în vârstă de 34 de ani, care a suferit un atac de panică. Acesta provenea dintr-un alt autoturism, care însoțea mașina implicată în accidentul rutier. După ce a fost stabilizat, bărbatul a refuzat transportul la spital.

Polițiștii fac cercetări pemtru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite