Accident rutier grav cu două victime, din care una încarcerată, la Gura Humorului FOTO

Accident rutier grav cu două victime, din care una încarcerată, la Gura Humorului. Un bărbat de 44 de ani și-a pierdut viața.

Autoturism ieșit în afara părții carosabile, pe raza localității Gura Humorului, joi seară.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu modulul SMURD (autospeciala cu accesorii pentru descarcerare și ambulanța SMURD), cu două echipaje SAJ.

În accidentul rutier au fost implicate două persoane, dintre care una era încarcerată.

Victima încarcerată a fost extrasă, în stare de inconștiența și s-au început manevre de resuscitare.

Cea de-a doua victimă a fost găsită de cadrele medicale în stare de conștiență și cooperantă.

Din nefericire, s-a declarat decesul pentru victima resuscitată, un bărbat în vârstă de 44 de ani. Cea de-a doua victimă, o femeie, este stabilă și a refuzat transportul la spital.

Up date:

Un bărbat de 44 ani, din orașul Gura Humorului, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 17, în afara orașului Gura Humorului, având direcția de deplasare Gura Humorului către Păltinoasa, după Hotelul Club Bucovina, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând în impact cu șanțul din partea dreaptă a sensului său de deplasare și cu un podeț acoperit cu balast, oprindu-se în șanț.

Conducătorul auto a fost găsit de cadrele medicale în stare de inconștiență și s-au efectuat manevre de resuscitare, fiind ulterior declarat decesul acestuia.

Din discuțiile purtate cu femeia, care se afla ca pasager pe bancheta dreapta față a autoturismului, a reieșit faptul că în timp ce se deplasau dinspre Gura Humorului către Păltinoasa, la un moment dat conducătorul auto a căzut cu capul pe volan, a tras de volan spre dreapta intrând în șanț.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului pentru efectuarea necropsiei.

Știre în curs de actualizare

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :