Bucovina MediaLocaleFălticeniAccident rutier grav în municipiul Fălticeni. O persoană și-a pierdut viața...

Accident rutier grav în municipiul Fălticeni. O persoană și-a pierdut viața și alte două au fost rănite FOTO

Accident rutier cu două autoturisme implicate în municipiul Fălticeni, luni seară. O persoană și-a pierdut viața și alte două au fost rănite.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Pompierii militari ajunși la fața locului au acționat pentru descarcerarea unei persoane în stare de inconștiență.


Persoana încarcerată (bărbat) a fost extrasă din autoturism și predată echipajului SMURD. Bărbatului i s-au aplicat manevre de resuscitare, fiind în stop cardio-respirator.

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Ion Creangă din municipiul Fălticeni, traficul fiind blocat pe ambele sensuri.

Alte două persoane de sex feminin au fost rănite, fiind preluate de către ambulanțele trimise la fața locului. Acestea au fost transportate la spital.

Persoanei inconștiente i s-au aplicat manevre de resuscitare timp de 45 de minute. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 63 de ani. Din nefericire, s-a declarat decesul acestuia.

Bărbatul de 63 de aniîn timp ce conducea auto marca Hyundai pe strada Ion Creangă din municipiul Fălticeni din direcția Piața Mihail Sadoveanu către Rădășeni, a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu auto marca VW, condus de către o șoferiță.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului auto.

Din primele verificări vinovat de producerea accidentului rutier se face conducătorul autoturismului Hyundai care a pătruns pe sensul opus.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i prelevată o singură probă de sânge la Spitalul Municipal Fălticeni.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de ,,ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI