Accident rutier grav la Drăgușeni. O persoană și-a pierdut viața și alte trei au fost rănite

AcasăEvenimentAccident rutier grav la Drăgușeni. O persoană și-a pierdut viața și alte...

Tragedie pe E85 pe raza localității Drăgușeni. Un bărbat și-a pierdut viața și alte trei persoane au fost rănite după ce un autoturism și un trailer s-au ciocnit violent.

În accident au fost implicate cinci persoane, șoferul tirului și patru din autoturism. În urma impactului foarte puternic șoferul autoturismului, un bărbat de 45 de ani, și un pasager, din mașina condusă de acesta, au rămas încarcerați.

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc după ce șoferul trailerului a intrat într-o depășire neregulamentară și a izbit în plin un autoturism, care circula regulamentar pe contrasens.

Victimele au fost extrase de un echipaj de descarcerare. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru șoferul autoturismului, fiind declarat decesul.

Blocaj E 85 INTRAREA ÎN DRĂGUȘENI, DINSPRE CRISTEȘTI!Un mort și trei răniți!

Publicată de Marius Parteni pe Sâmbătă, 7 martie 2020

Celelalte victime din autoturism, o femeie de 47 de ani, o tânără de 18 ani, și un tânăr de 19 ani au fost transportați la Spitalul Municipal Fălticeni.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două ambulanțe SAJ.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstațele exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite