Bucovina MediaEvenimentAccident rutier grav la Milișăuți. Un bărbat a murit și alte...

Accident rutier grav la Milișăuți. Un bărbat a murit și alte patru persoane au fost rănite FOTO

Accident rutier grav pe raza localității Milisăuți, sâmbătă dimineață. O persoană și-a pierdut viața și alte patru au fost rănite după coliziunea dintre două autoturisme.

În urma impactului cinci persoane au fost rănite, iar una dintre acestea a rămas încarcerată.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanșa SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Persoana încarcerată, un bărbat de 68 de ani, a fost extrasă și preluată de un echipaj SAJ. Ulterior, cadrele medicale au declarat decesul. Celelalte patru victime, conștiente, au fost transportate la spital.

Potrivit primelor informații, un bărbat de 68 ani, din municipiul Rădăuți, conducea autoturismul marca Ford, pe DN 2H, pe raza orașului Milișăuți. Ajuns într-o curbă la dreapta, autoturismul respectiv a părăsit sensul de mers și a pătruns pe contrasens, acroșând frontal autoturismul marca Ford, condus de un bărbat de 35 ani, din comuna Satu Mare.

În autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani se mai aflau încă trei persoane.

În urma impactului a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 68 de ani.

Cel mai probabil șoferul a ajuns pe contrasens după ce i s-a făcut rău sau a adormit la volan.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI