duminică, iunie 13, 2021
Acasă Eveniment Accident rutier grav la Milișăuți. Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața, după ce a pierdut controlul mașinii FOTO

Accident rutier grav la Milișăuți. Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața, după ce a pierdut controlul mașinii FOTO

Accident rutier grav la Milișăuți. Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața, după ce a pierdut controlul mașinii.

Miercuri dimineață, în jurul orei 5.20, a fost anunțat la numărul unic de urgență 112 faptul că a fost observat un autoturism răsturnat într-un șanț, pe raza orașului Milișăuți.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

În afara autoturismului a fost găsit un tânăr, în stare de inconștiență, cu leziuni multiple. Din nefericire, cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul victimei.

Polițiștii au stabilit că, un tânăr de 25 de ani, din localitatea Grănicești, conducea autoturismul marca Opel, pe DN 2 H, pe raza orașului Milișăuți având direcția de deplasare dinspre municipiul Rădăuți către municipiul Suceava.

Când a ajuns într-o curbă la stânga, acesta a pierdut control asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă în partea stângă având în vedere direcția sa de deplasare, a acroșat o plasă de gard de la un imobil, fiind proiectat spre înainte într-un pom și ulterior s-a oprit în șanțul din beton.

În urma impactului conducătorul auto, a fost găsit decedat de către cadrele medicale ajunse la fața locului.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut tragedia.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri