Accident rutier în municipiul Câmpulung Moldovenesc FOTO

Accident rutier în municipiul Câmpulung Moldovenesc, vineri dimineață. Patru persoane au fost rănite și au fost transportate la spital.

Pompierii militari ai Detașamentului Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava la un accident rutier produs între un autotren și o autoutilitară, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

În urma evenimentului patru persoane au fost preluate de către ambulanțele trimise la fața locului și ulterior au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Un bărbat de 52 ani, din județul Iași, conducând ansamblul de vehicule format din cap tractor și semiremorca, avînd o concentrație alcoolică de 0,32 mg/l aer expirat, deplasându-se dinspre localitatea Vama spre Pojorâta a intrat pe contrasens unde s-a izbit frontal de autoutilitara condusă regulamentar de către un bărbat din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corpală a patru persoane, pasageri ai autoutilitarei, aceştia fiind transportaţi la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru a li se acorda îngrijiri de specialitate.

S-a solicitat sprijinul lucrătorilor din cadrul ISCTR Suceava în vederea verficării ansamblului de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: