Accident rutier în municipiul Suceava. O persoană a ajuns la spital FOTO

AcasăEvenimentAccident rutier în municipiul Suceava. O persoană a ajuns la spital FOTO

Accident rutier joi, în jurul orei 12.00, în municipiul Suceava, în zona Gării Burdujeni.

Un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism. Potrivit primelor informații, accidentul a avut loc după ce șoferul camionului nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de o femeie.

La fața locului a intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava.

Potrivit lui Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, în urma accidentului șoferița a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare.

În timp ce conducea autoutilitara pe strada Jean Bart din municipiul Suceava, la intersecţia cu strada Nicolae Iorga, un localnic de 56 ani nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de o femeie de 35 de ani din comuna Dărmăneşti, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea femeii de 35 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital ambilor conducători auto li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite