Accident rutier în zona localității Pojorâta.Cinci persoane, printre care trei minori, au fost transportate la spital FOTO

AcasăEvenimentAccident rutier în zona localității Pojorâta.Cinci persoane, printre care trei minori, au...

Accident rutier produs pe DN17 în zona localității Pojorâta, vineri seară. Doi adulți și trei minori au fost transporți la spital.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD B2, cu sprijinul a șase echipaje SAJ.

Este vorba despre un carambol între două autoturisme și un autotren, fără persoane încarcerate.
În evenimentul rutier au fost implicați patru adulți și patru minori.

Doi adulți și trei minori au fost transporți la spital.

Un bărbat de 42 ani, cetăţean moldovean, în timp ce conducea autoturismul marca Audi pe DN17, pe raza localității Valea Putnei, nu a adaptat viteza de deplasare condițiilor de drum, intrând in coliziune cu ansamblul de vehicule marca DAF, care era oprit pe banda de circulație din cauza unor defecțiuni la cutia de viteze.

Un alt conducător auto, un cetățean moldovean în vârstă de 37 de ani, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, având aceeași direcție de deplasare, nu a păstrat o distanță regulamentară față de auto care circula în fața sa, intrând in coliziune cu celelalte două vehicule.

În urma accidentului, au rezultat patru victime din autoturismul marca Audi, care au fost transportate la spital. Din autoturismul marca BMW a rezultat o singură victimă, rănită ușor.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în toate cazurile, ulterior le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite