Accident rutier pe raza localității Molid din cauza unui șofer care nu a păstrat distanța regulamentară în mers

Stire din :

Accident rutier pe raza localității Molid din cauza unui șofer care nu a păstrat distanța regulamentară în mers

Vineri după-amiază, un bărbat de 38 de ani, din orașul Darabani, județul Botoșani, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule pe DN 17 pe raza satului Molid, comuna Vama, având direcția de deplasare municipiul Suceava spre municipiul Câmpulung Moldovenesc, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Vorona, județul Botoșani, care încetinise pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 50 ani, care a fost preluat şi transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, fără a rămâne internat.

Ulterior, după producerea evenimentului rutier pe același sens de deplasare, un conducător auto de 22 de ani din satul Sadova, a intrat și el în coliziune cu semiremorca ansamblului auto, provocând doar pagube materiale.

Toți conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în toate cazurile, ulterior acestora li s-a recoltat câte o mostră biologică de sânge în vederea determinării concentrației alcoolice din sânge.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :