Accident rutier pe raza localității Plopeni. Două persoane au fost rănite FOTO

AcasăEvenimentAccident rutier pe raza localității Plopeni. Două persoane au fost rănite FOTO

Accident rutier cu două autovehicule implicate pe raza localității Plopeni, luni seară.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj SAJ tip C.

Este vorba despre o coliziune între două autoturisme din care au rezultat două victime, politraumatizate, conștiente și cooperante.

Acestea au fost preluate de către echipajele medicale și paramedicale și au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Up date:

Un bărbat de 32 ani, din municipiul Botoșani, a condus autoturismul pe DN 29, iar la un moment dat, într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul, condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 57 ani, din orașul Salcea.

În urma impactului bărbatul de 32 de ani a suferit leziuni, fiind transport de ambulanță la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, iar ulterior, le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite