Accidentul rutier de la Frătăuții Vechi a fost provocat de un șofer beat și fără permis de conducere FOTO

AcasăEvenimentAccidentul rutier de la Frătăuții Vechi a fost provocat de un...

Accidentul rutier de la Frătăuții Vechi a fost provocat de un șofer beat și fără permis de conducere

La data de 26 noiembrie, în jurul orelor 22.30, un bărbat a condus autoturismul, pe DJ 178C, în interiorul localității Frătăuții Vechi, având direcția de deplasare dinspre comuna Frătăuții Noi către municipiul Rădăuți.

La un moment dat șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit carosabilul prin partea stângă față de direcția sa de mers, a pătruns în șanț după care s-a răsturnat cu mașina peste gardul unui imobil.

Ca urmare a impactului a rezultat avarierea autoturismului, cât și vătămarea corporală din culpă a conducătorului auto și a unui pasager din autoturism, aceștia fiind preluați de echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță și transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ca urmare a testării cu aparatul etilometru a conducătorului auto s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool în aerul expirat.

Ulterior acesta a fost transportat la spital unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, ca urmare a interogării bazelor de date ale Poliției Române s-a stabilit că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite