AcasăLocaleCâmpulungAcțiune de amploare a polițiștilor din Câmpulung Moldovenesc

Acțiune de amploare a polițiștilor din Câmpulung Moldovenesc

Acțiune de amploare a polițiștilor din Câmpulung Moldovenesc

În ziua de 21 septembrie, pe raza de competență a Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc și a secțiilor de poliție arondate, au fost organizate acțiuni pe linia prevenirii și combaterii încălcării normelor rutiere, a infracțiunilor de natură economică (contrabandă, evaziune fiscală, activități comerciale ilicite, transport persoane și mărfuri), identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii şi a celor cu şedere ilegală.

La acțiune au participat 26 de lucrători de poliție, 5 jandarmi din cadrul Detasamentului 7 Câmpulung Moldovenesc, un reprezentant din cadrul DSVSA și un reprezentant din cadrul ANPC.

În cadrul activității au fost legitimate 189 de persoane, controlate 156 de vehicule și 23 înmatriculate în alte state.

De asemenea polițiștii au aplicat 89 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 53.000 de lei, au reținut în vederea supendării trei permise de conducere, au retras opt certificate de înmatriculare și două perechi de plăcuțe cu numărul de înamtriculare.

În cadrul acțiunii polițiștii au confiscat 190 de pachete de țigări în valoare de 2.850 lei, 47 articole de îmbrăcăminte în valoare de 3.355 lei, 4,88 mc cherestea în valoare de 4.245,6 lei, 18,19 mc material lemnos de esență rășinoase, din care 14,31 mc material lemnos în valoare de 8.567,28 lei și cantitatea de 4,29 mc material lemnos tip lemn de foc de esență rășinoase, în valoare de 523,38 lei, o autoutilitară a cărei valoare este estimată la cca. 250.000 lei și suma de 867 de lei.

La data de 21 septembrie, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta a oprit pe DN 17 pe raza comunei Pojorâta, ansamblul auto format din autoutilitară și semiremorcă condus de un bărbat, care transporta material lemnos.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta în plus cantitatea de 4,88 mc. cu o valoare de 4.245,6 lei.

Materialul lemnos a fost confiscat, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.000 de lei pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010.

O patrulă din cadrul poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc a identificat într-o piață agroalimentară de pe raza localității un bărbat care oferea spre comercializare 161 de pachete de țigări de proveniență extracomunitară, în valoare de 2.415 lei.

Cantitatea de țigarete a fost confiscată de polițiști, iar bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii 227/2015.

O patrulă din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc a efectuat un control la o societate comercială de pe raza de competență, ocazie cu care au identificat mai multe articole vestimentare inscripționate cu mărci cunoscute, fără a exista documente de proveniență, existând suspiciunea că acestea ar fi contrafăcute.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similar cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, iar articolele vestimentare în valoare de aproximativ 3.355 lei au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Din aceeasi categorie :

Bărbat luat la bătaie într-o spălătorie auto din Rădăuți

Sâmbătă după-amiază, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat de 49 ani, din orașul Milișăuți,...

Programul evenimentelor organizate de Ziua Bucovinei

Săptămâna viitoare debutează cu marcarea Zilei Bucovinei, când organizăm mai multe evenimente, unele fiind în parteneriat cu Primăria municipiului Suceava, a anunțat președintele Consiliului...

Peste 160 de percheziţii DNA în București, Suceava și alte șase județe, într-un dosar de corupție și infracțiuni la regimul vamal

În cursul zilei de 23 noiembrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții în 162 de locații (o...

Autobuze din oră în oră din Gara Burdujeni spre Aeroportul Suceava, din 15 decembrie

Anunțul a fost făcut de viceprimarul Lucian Harșovschi, miercuri, în ședința de Consiliu Local. "Mai mult, vom avea și autobuz de noapte care va...

Gheorghe Flutur: „Am obținut o serioasă victorie pentru pensionari, majorarea punctului de pensie cu 12,5 % pentru toate pensiile”

Gheorghe Flutur, prim-vicepreședintele PNL, a anunțat că în urma ședinței de luni seară a coaliției de guvernare au fost stabilite măsuri importante pentru creșterea...
Ultimile stiri :