Actiune de prevenire a corupției la Spitalul Județean Suceava. Angajații au stat față în față cu șeful Serviciului Județean Anticorupție

AcasăEvenimentActiune de prevenire a corupției la Spitalul Județean Suceava. Angajații au stat...

Actiune de prevenire a corupției la Spitalul Județean Suceava. Angajații au stat față în față cu șeful Serviciului Județean Anticorupție.

Miercuri, 15 februarie, la inițiativa managerului Spitalului Judetean Suceava, dr. Calancea Alexandru, a avut loc la sediul unitatii sanitare o acțiune de prevenire a corupției cu scopul conștientizării consecințelor implicării în fapte de corupție.

Activitatea a fost realizată cu suportul profesional și instituțional al D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Suceava, reprezentată de comisar șef de poliție Asmarandei Marius.

Activitatea a vizat prevenția și conștientizarea consecințelor implicarii iîn fapte de corupție, la care au fost invitați:

  1. Comitetul Director;
  2. Toți șefii locurilor de muncă ( medici/asistenți/sef serviciu/birou) și/ sau înlocuitorii acestora, după caz;
  3. Reprezentanții tuturor sindicatelor;
  4. Oricare angajat al unității sanitare, care prezintă interes pentru activitatea de informare și conștientizare.

Având în vedere ca activitatea s-a dorit a fi dinamica, invitații au avut posibilitatea de a-si expune în cadrul intrevederii întrebarile/ nelămuririle cu privire la prevenirea faptelor de corupție.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite