duminică, aprilie 18, 2021
Acasă Eveniment Administratorul unui restaurant din Vatra Dornei a fost amendat pentru nerespectarea măsurilor impuse în scenariul roșu

Administratorul unui restaurant din Vatra Dornei a fost amendat pentru nerespectarea măsurilor impuse în scenariul roșu

Administratorul unui restaurant din Vatra Dornei a fost amendat pentru nerespectarea măsurilor impuse în scenariul roșu.

Marți după-amiază, lucrătorii de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică Vatra Dornei, în cadrul planului de acțiune pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-COV2 au procedat la verificarea unui restaurant din municipiul Vatra Dornei. Astfel, în interiorul localului au fost identificate două persoane care consumau produse alimentare și băuturi alcoolice/nealcoolice, nerespectând astfel Hotărârea nr. 100/05.04.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava.

Începând cu 06 aprilie, ora 00:00, prin Hotărârea nr. 100/05.04.2021 s-a dispus pentru municipiul Vatra Dornei, pentru o perioadă de 14 zile, interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, de comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor.

În cauză administratorul societății comerciale, un bărbat de 41 ani, a fost sancţionat contravenţional conform art. 66, lit. b din Legea nr. 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor referitoare la suspendarea temporară a activității economice în interiorul localului.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri