luni, iulie 4, 2022
31.6 C
Suceava
AcasăEvenimentAmbulanțier sucevean confirmat cu coronavirus face acuzaţii grave de pe patul de...

Ambulanțier sucevean confirmat cu coronavirus face acuzaţii grave de pe patul de spital

Bărbatul care este și membru al formației de muzică populara Diamant, anunță pe o rețea de socializare că este confirmat pozitiv cu coronavirus. El a aflat de boală după ce s-a simțit rău și s-a testat singur, deoarece nimeni nu l-a ascultat când a cerut să fie testat.

„Vă salut dragi colegi de servici , vă rog dacă vă pasă să cereți unității noastre să putem face testul corona, eu sunt pozitiv dar nu am fost testat sau trimis de unitate, pe baza stării rele de sănătate pe care am simțit-o, aveți grijă de voi că ăştia ce ne conduc au grijă de ei. Fără supărare, dacă nu e așa atunci arătați-o! Știți că vă respect pe toți! ” a transmis Giovani Jitaru într-o postare pe pagina sa de facebook.

El spune că stă în salonul de la spital cu un alt bolnav de COVID-19 și cu o persoană care nu este confirmată încă ca având coronavirus. Mai mult acesta susține că nu au primit mâncare de aproape 24 de ore.

„Eu sunt confirmat pozitiv cu coronavirus, colegu care nu se vede pozitiv iar omul cel vedeți i-au fost luate probe acum 1 oră, are amputație de picior. Deci el neconfirmat încă stă cu noi, trageți voi concluzia. De ieri de pe la 2 când la adus omul ăsta nu a primit mâncare de nicăieri. Eu am primit de acasă, mănâncă de la mine” spune Giovani Jitaru.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: