Amendă de 40.000 de lei pentru o firmă de dezmembrări auto din Frătăuții Vechi FOTO

Stire din :

Amendă de 40.000 de lei pentru o firmă de dezmembrări auto din Frătăuții Vechi

La verificarile efectuate în data de 14 iunie, de comisari ai Gărzii de Mediu Suceava, pe teritoriul administrativ al comunei Frătăuții Vechi s-a constatat că o societate desfășura activitatea de dezmembrări auto fără să dețină act de reglementare pe linie de mediu.

Pentru neconformitatile constatate societatea în cauza a fost sanționată cu 40.000 lei, privind modalitatea de gestionare a vehiculelor scoase din uz si sanctiune complementara de interzicere a activitatii de dezmembrari auto pana la obtinerea actelor de reglementare pe linie de mediu.

Totodată, în cadrul controalelor privind salubrizarea localităților,desfășurate în ultima perioadă,comisarii Gărzii de Mediu Suceava au identificat abandonări/depozitari de deșeuri in amestec preponderent din construcții, reciclabile, menajere și resturi vegetale, în cantități semnificative pe raza următoarelor Unități Administrativ Teritoriale: oraș Vicovu de Sus, comuna Frătăuții Vechi, comuna Frătăuții Noi, comuna Dornesti și comuna Vama, aplicându-se amenzi contravenționale in valoare totala de 180.000 lei pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 92/2021 privind regimul deșeurilor.

Totodata a fost înaintată și o sesizare penală pentru incendiere de deșeuri.

Cu ocazia controalelor au fost impuse măsuri cu termene pentru salubrizarea amplasamentelor afectate.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :