duminică, ianuarie 16, 2022
2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentAmendați de jandarmi după ce au parcat mașinile pe pajiștea alpină de...

Amendați de jandarmi după ce au parcat mașinile pe pajiștea alpină de pe Rarău FOTO

- Advertisement -

Amendați de jandarmi după ce au parcat mașinile pe pajiștea alpină de pe Rarău

Pe timpul executării unei misiuni de patrulare, în cursul zilei de duminică, în zona Masivului Rarău, jandarmii montani din Municipiul Câmpulung Moldovenesc au observat patru autoturisme care staționau pe o pajiște alpină din apropierea Vârfului Rarău.

La fața locului, aceștia au identificat și legitimat conducătorii autovehiculelor, punându-le în vedere faptul că circulația cu autoturisme, ATV-uri, motociclete etc. este interzisă pe pajiștile permanente, lucru atestat și de prezența în zonă a unui panou inscripționat cu regulile de acces.

Dat fiind faptul că persoanele în cauză erau din zonă și aveau cunoștință despre aceste aspecte, jandarmii au aplicat două avertismente scrise și două amenzi în valoare totală de 1 000 de lei.

„Totodată, atragem atenția că circulația pe pajiști cu orice mijloace de transport, precum autovehicule, motociclete, ATV-uri sau mopede în vederea organizării de activități sportive, de recreere și turism, fără acordul deținătorului sau al utilizatorului fondului, constituie contravenție conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2013 privind organizarea, administrarea și exploatarea pajiștilor permanente”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: