Amplă acțiune a polițiștilor pe raza orașului Gura Humorului și a comunelor arondate

AcasăEvenimentAmplă acțiune a polițiștilor pe raza orașului Gura Humorului și a comunelor...

În cadrul raziei, polițiștii au verificat peste 80 de vehicule și au legitimat peste 165 de persoane. Totodată, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, toate la regimul rutier, în valoare de 6800 lei.

Pentru prevenirea şi descurajarea faptelor de natură penală şi contravenţională, menţinerea ordinii şi liniştii publice în segmentul stradal, în incinta sălilor de jocuri de noroc şi pub-uri şi pentru prevenirea şi combaterea nerespectării regimului legal de viteză şi a depăşirilor neregulamentare de către participanţii la traficul rutier, precum și a conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a altor substanțe, în noaptea de 30 noiembrie spre 01 decembrie, pe raza orașului Gura Humorului și a comunelor arondate, a fost organizată o acţiune preventiv – reactivă, cu efective suplimentare.

S-a acționat în filtre fixe cu efective mărite cât și prin oprirea din mișcare a autovehiculelor care circulau din sens opus pe principalele artere de circulație cu risc accidentogen ridicat cât și pe străzile secundare, efectuându-se şi controale in incinta sălilor de jocuri de noroc şi unităţilor economice de pe raza de competenţă.

În cadrul raziei, polițiștii au verificat peste 80 de vehicule și au legitimat peste 165 de persoane.

Au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, toate la regimul rutier, în valoare de 6800 lei.

De asemenea, în cadrul acțiunii polițiștii Poliției Orașului Gura Humorului au reușit cu operativitate identificarea unui bărbat bănuit de comiterea unui furt în zona Gării Burdujeni din municipiul Suceava.

Astfel, la data de 30 noiembrie, orele 20.20, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată de către personalul din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Suceava, cu privire la faptul că la Postul de Poliție TF Burdujeni s-a prezentat un bărbat de 53 ani care a reclamat faptul că o persoană necunoscută i-a sustras telefonul mobil.

În urma activităților informative și investigative, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Gura Humorului au obținut date și informații care au dus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 34 ani, din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, cu care victima relaționase anterior pe peronul gării din Suceava.

Polițiștii l-au reperat ulterior pe bărbatul bănuit de comiterea faptei pe raza Orașului Gura Humorului și au reușit și recuperarea telefonului sustras, în valoare de cca. 1000 lei, acesta fiind restituit persoanei vătămate.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite