Amplă acțiune în județul Suceava pentru combaterea tăierilor ilegale de arbori

AcasăEvenimentAmplă acțiune în județul Suceava pentru combaterea tăierilor ilegale de arbori

Polițiștii Direcției de Ordine Publică – Serviciul Protecția Fondului Forestier și Piscicol desfășoară, timp de 4 zile, o acțiune în județul Suceava pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori din fondul forestier național.

Acțiunea are loc în perioada 2 – 5 iunie a.c. și vizează verificarea a 12 agenți economici. De asemenea, polițiștii verifică și respectarea dispozițiilor legale de agenții economici pe linia achiziției, depozitării, prelucrării și comercializării materialelor lemnoase.

La acțiune participă polițiști din cadrul Direcției de Ordine Publică – Serviciul Protecția Fondului Forestier si Piscicol, sprijiniți de polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Suceava, Maramureș, Neamț, Bacău, Bistrița-Năsăud, Mureș, Covasna și Vrancea.

De asemenea, activitățile se desfășoară în colaborare cu specialiști silvici din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Gărzile Forestiere Cluj, Brașov, Râmnicu Vâlcea, Focșani și Suceava, precum și specialiști din cadrul RNP Romsilva – Direcția Silvică Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite