Angajatul unei firme de salubritate a fost lovit de o mașină, la Zvoriștea

AcasăEvenimentAngajatul unei firme de salubritate a fost lovit de o mașină, la...

Angajatul unei firme de salubritate a fost lovit de o mașină, la Zvoriștea

Marți, în jurul orei 11.30, o femeie din satul Stânca, comuna Zvoriștea, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29A, în localitatea Zvoriștea, a surprins și accidentat un bărbat, ce se afla în traversarea străzii.

Cel din urmă, angajat al unei firme de salubritate a coborât de pe scara exterioară a autovehiculului (mașină de gunoi) și s-a angajat în traversarea străzii pentru a colecta deșeuri.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea ușoară a bărbatului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.  

Cele două persoane implicate în evenimentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Tototată, șoferul mașinii de salubritate a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00mg/l alcool în aerul expirat , după i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite