sâmbătă, septembrie 24, 2022
15 C
Suceava
AcasăEvenimentAngajatul unui bâlci înjunghiat mortal în parcarea unui mall din Suceava

Angajatul unui bâlci înjunghiat mortal în parcarea unui mall din Suceava

Angajatul unui bâlci înjunghiat mortal în parcarea unui mall din Suceava

Agresiunea a avut loc vineri seară în parcarea Iulius Mall Suceava, la bâlciul amenajat în zona respectivă.

În jurul orei 21.00, între două persoane de etnie romă și personalul angajat care deservea un carusel din zona de distracție a izbucnit un conflict spontan.

Doi angajați, C.V. de 37 ani, din județul Iași și M.B. din municipiul Huși, județul Vaslui, au intrat într-o altercație fizică cu un bărbat tot de etnie romă. La un moment dat, după ce și-au aplicat lovituri reciproc, bărbatul necunoscut a încercat să fugă însă a fost urmărit de cei doi angajați ai bâlciului. Încercând să scape, bărbatul urmărit a scos un cuțit și a lovit la întâmplare, atingându-l în zona pieptului pe C.V., iar lui M.B. i-a provocat o plagă superficială la nivelul brațului drept.

Ambele victime au fost transportate la UPU Suceava. Din nefericire, bărbatul de 37 de ani nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul acestuia.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, polițiștii suceveni l-au identificat pe autor, respectiv un bărbat de 26 ani din comuna Șcheia. Acesta a fost preluat în custodia polițiștilor și întrucât prezenta leziuni ca urmare a conflictului a fost transportat la UPU Suceava pentru acordare de îngrijiri de specialitate. Ulterior, în cauză urmează a se dispune reținerea autorului pentru 24 de ore și prezentarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru dispunerea de măsuri procesuale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: