Apelul deputatului Cătălin Nechifor către Guvernul României. „Există 300 de ventilatoare disponibile pe stoc”

Sunt aproape 300 de astfel de aparate pe stoc din și care pot ajunge în România luni noaptea. Din păcate nu a fost nimeni interesat” este mesajul deputatul Cătălin Nechifor. Acesta a făcut o scrisoare deschisă adresată Guvernului României prin care atrage atenția guvernanților că există stocuri de ventilatoare pentru COVID 19 pe piața internațională, la prețuri acceptabile și că acum este un moment prielnic ca aceste ventilatoare să fie cumpărate.

„Guvernului României
În atenția oricărei instituții sau persoane interesate

În acest moment există o variantă de ventilator pentru cazurile Covid 19, la un preț unitar de 9050 USD, inclusiv transportul în România.

Sunt aproape 300 de astfel de aparate pe stoc și care pot ajunge în România luni noaptea. Firma care le comercializează asigură inclusiv transportul, iar condițiile de plată sunt foarte rezonabile, practic se plătește rezervarea, un procent din factură, iar restul în momentul în care procedurile internaționale de zbor sunt încheiate, inclusiv de către ROMATSA care să certifice zborul către țara noastră.

Săptămâna trecută au fost 500 disponibile, dar s-au dat ca pâinea caldă.

Eu am încercat sa transmit informațiile mai departe, din păcate nu a fost nimeni interesat.

Dacă cineva dorește, pot să dau contactul spre a putea fi parafată înțelegerea și pentru a aduce cat mai repede în țara aceste ventilatoare” a transmis pe pagina sa de facebook deputatul Cătălin Nechifor.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră