spot_img

Aproape 5000 de pachete cu țigări abandonate de cărăuși, după ce polițiștii de frontieră de la Izvoarele Sucevei au tras focuri de armă FOTO

Aproape 5000 de pachete cu țigări abandonate de cărăuși, după ce polițiștii de frontieră de la Izvoarele Sucevei au tras focuri de armă.

Luni după-amiază, în jurul orei 18.00, polițiştii  de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei au observat un grup de persoane care transporta, dinspre frontiera de stat către localitatea Ghicea, mai multe colete voluminoase.

Imediat, oamenii legii au acționat pentru reținerea celor în cauză, iar în momentul în care bărbații au observat echipajul Poliției de Frontieră, au abandonat coletele și s-au îndreptat către frontiera de stat.

Întrucât persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au tras două focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată, cei în cauză nu s-au oprit și au fugit către teritoriul statului vecin.

Despre cele constatate au fost anunţate şi autorităţile ucrainene, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

La fața locului au fost descoperite cinci colete, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 4.980 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de țigarete, în valoare de 58.266  lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și de trecere frauduloasă  a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite