duminică, iunie 13, 2021
Acasă Eveniment Aproape 9000 de pachete cu țigări abandonate de cărăuși în zona localității Falcău VIDEO

Aproape 9000 de pachete cu țigări abandonate de cărăuși în zona localității Falcău VIDEO

Aproape 9000 de pachete cu țigări abandonate de cărăuși în zona localității Falcău.

Marți, în jurul orei 20.30, un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina a observat, la aproximativ 1,7 km de linia de frontieră, spre interiorul ţării, pe direcţia localităţii Falcău,  mai multe persoane care transportau colete voluminoase.

Imediat, oamenii legii au acționat pentru oprirea grupului, au somat persoanele, însă acestea nu s-au oprit, au abandonat coletele şi au fugit spre interiorul localităţii.

Ulterior, poliţiştii de frontieră au descoperit la faţa locului cinci colete. Acestea au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 8.950 pachete cu țigări provenite din magazine de tip duty free, a căror valoare se ridică la suma de 104.715 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea depistării persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri