luni, ianuarie 17, 2022
2.2 C
Suceava
AcasăEvenimentAproximativ 11.000 de pachete cu ţigări abandonate de cărăuși. Polițiștii de frontieră...

Aproximativ 11.000 de pachete cu ţigări abandonate de cărăuși. Polițiștii de frontieră au tras șase focuri de armă FOTO

- Advertisement -

Aproximativ 11.000 de pachete cu ţigări abandonate de cărăuși. Polițiștii de frontieră au tras șase focuri de armă, la Straja.

Luni seară, în jurul orei 21.00, un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina a observat, pe direcția localității Straja, cinci persoane care transportau, de la frontiera de stat către interiorul țării, colete voluminoase.

Imediat, oamenii legii au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză dar, în momentul în care acestea au observat echipajul Poliției de Frontieră, au abandonat coletele și au fugit către interiorul ţării.

Persoanele nu s-au supus somațiilor legale prin voce, iar polițiștii de frontieră au tras şase focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată cei în cauză nu s-au supus somaţiilor legale.

Polițiștii au informat autorităţile de frontieră ucrainene despre eveniment, concomitent cu monitorizarea şi cercetarea zonei, fiind descoperite cinci colete cu țigări. 

Coletele au fost duse la sediul sectorului unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 10.918 pachete cu țigări de proveniență Duty Free, a căror valoare se ridică la suma de 127.741 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: