Arbori căzuți pe carosabil în zona de munte a județului Suceava FOTO

AcasăEvenimentArbori căzuți pe carosabil în zona de munte a județului Suceava FOTO

Arbori căzuți pe carosabil în zona de munte a județului Suceava.

Pe fondul vântului puternic, care s-a manifestat în această noapte în zona de munte a județului Suceava, au fost semnalate pe numărul unic de urgență 112 mai multe căderi de arbori pe carosabil.

La ora 22.40 s-a inregistrat primul apel pe 112, care anunță blocarea traficului în Pasul Palma, din cauza unui arbore căzut pe partea carosabilă.

La fața locului a intervenit un echipaj al Detașamentului de Pompieri Rădăuți, care a tăiat și degajat copacul, eliberând traficul rutier (ora 23.40).

La ora 22.45, Dispeceratul pompierilor militari a fost anunțat despre tamponarea a două autoturisme, eveniment asociat cu caderea unui arbore pe carosabil, pe raza comunei Cârlibaba. Detașamentul de Pompieri Vatra Dornei a intervenit si a degajat arborele, iar misiunea la fața locului s-a finalizat la ora 0.00.

Tot la ora 22.45, pompierii militari ai Punctului de Lucru Crucea au degajat un alt arbore cazut, care bloca partea carosabilă, pe raza localității Crucea. Misiunea s-a finalizat la ora 23.15.

Același echipaj, a intervenit sși la ora 1.40, când mai mulți copaci și crengi au căzut pe carosabil si pe liniile de electricitate, pe DN17B, între localitatile Crucea și Holda. Pompierii militari ai Punctului de Lucru Crucea au finalizat misiunea la fata locului la ora 3.16.

Echipaje ale SDN Campulung Moldovenesc și ale SVSU Cârlibaba, au intervenit pentru îndepartarea de pe carosabil (în localitatea Cârlibaba) a unui arbore căzut, în jurul orei 3.25. Traficul a fost eliberat la ora 5.00.

Ultima intervenție, solicitată prin numărul unic de urgență 112, s-a înregistrat la ora 3.50. Un echipaj al SVSU Vatra Moldovitei, împreună cu lucrători de la Drumuri Județene, a eliberat carosabilui blocat de un arbore, pe raza localității Vatra Moldoviței. Misiunea echipajelor s-a finalizat la ora 4.40, când traficul a fost redat circulatiei.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite