Arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a intrat în casă peste fosta concubina, a lovit-o cu pumnii și picioarele și a strangulat-o cu un cablu

Arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a intrat în casă peste fosta concubina, a lovit-o cu pumnii și picioarele și a strangulat-o cu un cablu

Prin ordonanţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava din data de 29 februarie s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul A.G., pentru comiterea infracţiunilor de încălcare de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile prevăzute la art. 38 alin. (1), (4) și (5) lit. a) și b) și dispuse prin acesta, şi lovire sau alte violențe.

Potrivit anchetatorilor, la data de 25 februarie, individul nu a respectat sentința civilă emisă de Judecătoria Suceava, respectiv a încălcat ordinul de protecție valabil pentru o perioadă de 6 luni, prin care i s-au impus acestuia mai multe interdicții/măsuri, constând în aceea că s-a deplasat la locuința fostei sale concubine și a pătruns în curtea imobilului de locuit, deşi cunoștea că prin emiterea ordinului de protecție mai sus menționat i-a fost interzis acest lucru, iar ulterior, la data de 27 februarie, a încălcat din nou ordinul de protecție deplasându-se la locuința fostei sale concubine, a pătruns în casa de locuit, deşi cunoștea că prin emiterea ordinului de protecție mai sus menționat i-a fost interzis acest lucru şi a exercitat acte de violență împotriva acesteia prin lovirea cu pumnul în zona feței și ulterior cu piciorul în zona capului, urmate de strangularea acesteia cu un cablu, fiindu-i provocate leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare un nr. 12-14 zile, conform înscrisurilor medico- legale emise de SJML Suceava.

La data de 28 februarie, faţă de suspectul A.G. s-a dispus măsura preventivă a reţinerii, pentru o durată de 24 de ore.

În data de 29 februarie, agresorul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă, propunere însuşită, pe numele a acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptelor.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră