Trei indivizi au fost arestați preventiv după ce au bătut cu sălbăticie doi tineri

Trei indivizi au fost arestați pentru 30 de zile pentru tentativă de omor, după ce au intrat în curte peste doi tineri și i-au lovit cu bâtele și picioarele.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a luat, în cursul zilei de luni, măsura reținerii pentru 24 de ore față de trei inculpați – unul dintre aceștia minor, pentru săvârşirea infracțiunii de tentativă la infracţiunea de omor.

În cursul zilei de marți, 29 noiembrie, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de aceștia, pentru 30 de zile.

Agresiunea a avut loc în data de 13 noiembrie la Dolhasca.

Potrivit anchetatorilor, în jurul orei 22.45, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și în baza unei înţelegeri prealabile, înarmaţi bâte din lemn, cei trei indivizi au pătruns fără drept în curtea locuinţei persoanelor vătămate (doi frați) şi au exercitat acte de violenţă asupra uneia dintre acestea.

Agresorii i-au aplicat victimei multiple lovituri cu bâtele, pumnii şi picioarele în zone vitale ale corpului, în special la nivelul capului, provocându-i leziuni grave ce au necesitat pentru vindecare un număr de 70-80 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa.

În aceleaşi împrejurări, inculpatul minor și unul din inculpații majori au exercitat acte de violenţă şi asupra celeilalte persoanei vătămate, aplicându-i lovituri cu o sticlă şi cu un par din lemn în zona capului.

Cauza este instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu lucrători de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: