Bucovina MediaEvenimentAu furat 500 de kg de cartofi de pe un câmp...

Au furat 500 de kg de cartofi de pe un câmp din Grănicești

Au furat 500 de kg de cartofi de pe un câmp din Grănicești

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.00, lucrătorii din cadrul Secției nr.13 Poliție Rurală Bălcăuţi, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul comunal 40 din comuna Grănicești, sat Slobozia Sucevei, au observat pe drumul public un atelaj hipo tractat de două cabaline, astfel, organele de poliție au procedat la oprirea respectivului atelaj.

Conducătorul atelajului hipo a fost identificat în persoana unui bărbat din satul Pătrăuți. De asemenea, în atelajul hipo se mai aflau încă două persoane, doi bărbați din Pătrăuți și respectiv Pârteștii de Jos.

În continuare, s-a procedat la verificarea faitonului, astfel organele de poliție au constatat că atelajul transporta cartofi.

Fiind întrebate despre proveniența cartofilor, cele trei persoane au declarat inițial că i-au primit de la o persoană din orașul Milișăuți, însă ulterior au recunoscut că i-au sustras de pe o suprafață de teren situată în comuna Grănicești, sat Slobozia Sucevei.

Polițiștii au stabilit că cei doi au furat 500 de kg de cartofi, prejudiciul cauzat fiind de 1.000 lei.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Postului de Poliţie Grănicești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI