Autocamion ieșit în afara părții carosabile, la Dorna Candrenilor. Șoferul și-a pierdut viața FOTO

AcasăEvenimentAutocamion ieșit în afara părții carosabile, la Dorna Candrenilor. Șoferul și-a pierdut...

Autocamion ieșit în afara părții carosabile, pe raza localității Dorna Candrenilor, luni seară.

Up date:

Un bărbat de 46 ani cu domiciliul în județul Iași, a condus ansamblul de vehicule format din autoutilitara care tracta semiremorca fără încărcătură, pe DN 17, comuna Dorna Candrenilor, circulând din direcţia Vatra Dornei către Bistrița.

Când a ajuns pe un sector de drum în aliniament,  cel mai probabil pe fondul unui infarct a pătruns pe sensul opus de circulație după care a ieșit în afara drumului, ansamblul de vehicule oprindu-se pe un teren viran, într-un mal de pământ. 

 Conducătorului auto a fost găsit în stare de inconștiență, fără leziuni vizibile. Acesta nu a răspuns manevrelor medicale de resuscitare, decesul fiind declarat la fața locului.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost depus la morga Spitalului Municipal Vatra Dorn în vederea efectuării autopsiei medico-legale. 

Știre inițială

La fața locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare, și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

În cabina autocamionului a fost găsit conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 45 de ani, care era în stop cardio-respirator.

Pompierii militari au extras victima din autovehicul, iar echipajul medical, ajutat de paramedicii SMURD, au efectuat manevre de resuscitare.

Din nefericire, după consumarea protocolului, cadrele medicale au declarat decesul bărbatului.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite