Autospecială de poliție aflată în misiune, implicată într-un accident rutier

AcasăEvenimentAutospecială de poliție aflată în misiune, implicată într-un accident rutier

Autospecială de poliție aflată în misiune, implicată într-un accident rutier. Totul s-a petrecut pe Bulevardul Sofia Vicoveanca, din municipiul Suceava, duminică noapte.

Un bărbat de 58 ani, din municipiul Suceava, conducea autoturismul marca Opel model Corsa , din direcţia Suceava către Fălticeni.  Pe acelaşi sens de mers se deplasa autospeciala de poliție marca Dacia Logan, fiind condusă de către un agent de poliție din cadrul Biroului Rutier Suceava, iar pe locul din dreapta faţă se afla un coleg de-al acestuia, din cadrul aceleaşi structuri. 

Cei doi polițiști se deplasau la un eveniment, în regim prioritar, având semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei în funcţiune.           

În dreptul restaurantului Palat Alexander, în timp ce conducătorul autospecialei de poliție efectua regulamentar manevra de depăşire, conducătorul autovehiculului  Opel Corsa a efectuat manevra de schimbare a direcţiei de mers la stânga, cu intenţia de a intra în incinta parcării restaurantului.         

Deşi conducătorul autospecialei de poliție a frânat puternic, impactul nu a mai putut fi evitat, autospeciala acroşând cu partea faţă, laterala stângă a autovehiculului Opel.  

Din impact, autovehiculul Opel a fost proiectat în autovehiculul marca Audi care se afla staționat în dreptul parcării restaurantului Palat Alexander.            

Conducătorii de autovehicule implicați au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri.

Polițiștii au stabilit că vinovat de producerea accidentului rutier este șoferul autoturismului Opel. Bărbatul a fost sancţionat contraventional.

Sursa foto Stiri Suceava

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite