Autospecială de poliție avariată într-un accident rutier. Un jandarm nu i-a acordat prioritate de trecere FOTO

AcasăEvenimentAutospecială de poliție avariată într-un accident rutier. Un jandarm nu i-a acordat...

O autospecială de poliție a fost avariată grav în urma unui accident rutier care a avut loc pe raza localității Dumbrăveni, sâmbătă dimineață.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM. În urma a accidentului nu au fost persoane încarcerate. O singură persoană necesită îngrijiri medicale.

Mașina unui jandarm a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție, după ce nu i-a acordat prioritate de trecere. În urma impactului, autospeciala de poliței a fost proiectată într-un imobil.

Masina politie in gard casa

Publicată de Bucovina Media pe Sâmbătă, 14 martie 2020

” La sosirea colegilor mei, la fața locului era un pompier paramedic de la ISU Botosani care a luat masurile de siguranta pentru stabilizarea victimei. Militarii suceveni au preluat rănitul, pe care l-au transportat la ambulanta SMURD TIM, unde i s-a acordat primul ajutor medical și ulterior a fost dus la Unitatea de Primire Urgențe Suceava, pentru investigații suplimentare”, a declarat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Potrivit polițiștilor, în acesta dimineață, în jurul orei 09.30 un echipaj format din doi polițiști din cadrul Postului de Poliție Dumbraveni a fost direcționat sa intervină în cazul unei persoane care se manifesta violent pe raza localității Plopeni. Echipajul de poliție s-a deplasat spre locul intervenției cu folosirea semnalelor acustice si luminoase pe DN29. La intersecția cu un drum secundar, un șofer de 44 de ani nu a acordat prioritate de trecere autospecialei, intrând în coliziune ușoară.

„Autospeciala a fost proiectată în afara părții carosabile și a lovit violent gardul unui imobil. A rezultat rănirea șoferului autospecialei, respectiv a unui agent de 44 de ani. Colega de patrula de 28 de ani nu a suferit leziuni. Agentul a fost transportat la spital urmând a-i fi prelevate si probe biologice de sânge. Cauza va instrumentată prin unitatea de parchet militar având în vedere calitatea persoanei care se face vinovată de producerea accidentului(jandarm din Botoșani, aflat în timpul liber. Monitorizam atent starea de sănătate a agentului și vom informa de urmare, fiind dispuse și verificările specifice pe linie de SSM”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite