Autotren răsturnat în afara părții carosabile pe centura municipiului Rădăuți FOTO

Autotren răsturnat în afara părții carosabile pe centura municipiului Rădăuți, luni seară.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

În urma evenimentului rutier, conducătorul autotrenului, conștient și cooperant, a fost preluat de către echipajele medicale și paramedicale trimise fața locului.

Autotrenul era încărcat cu cereale (porumb).

Un bărbat în vârstă de 23 ani, din județul Hunedoara, conducea ansamblul auto format din autoutilitara care tracta semiremorca, pe DJ 178 C, având direcția de deplasare dinspre comuna Frătăuții Vechi spre municipiul Rădăuți.

Înainte de ajunge la intersecția cu sens giratoriu, într-o curbă ușoară spre stânga, a pierdut controlul ansamblului auto, răsturnându-se în afara părții carosabile, pe partea dreaptă.

În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a șoferului, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru a primi îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, apoi i s-a recoltat o probă biologică de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: