Autoturism căzut de pe pod, la Rădăuți. Trei persoane au fost rănite, dintre care două în comă

AcasăEvenimentAutoturism căzut de pe pod, la Rădăuți. Trei persoane au fost rănite,...

Mașină căzută de pe pod, la intrare în municipiul Rădăuți, în noaptea de joi spre vineri.

În urma accidentului au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Grav accident rutier la intrare în Rădăuți

Un autoturism în care se aflau trei tineri s-a răsturnat de pe podul de la intrarea în municipiul Rădăuți dinspre Suceava. Șoferul mașinii a pierdut controlul asupra volanului în curba de intrare pe Podul Vlădichii și a căzut în albia râului Sucevița.

Publicată de Cromtel TV pe Vineri, 14 august 2020

Două dintre victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital. Cea de-a treia victimă a fost extrasă și a fost transportată și ea la spital. Doi dintre răniți erau în comă, iar al treilea era conștient.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03.00, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe DN 2 H, la ieșirea din municipiul Rădăuți spre oraşul Milișăuți a avut loc un accident rutier.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit din primele verificări, că în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 H pe direcția Milișăuți-Rădăuți, un bărbat de 21 de ani din oraşul Milişăuţi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit de pe partea carosabilă, a lovit parapetul podului peste pârâul Sucevița și apoi a căzut în albia pârâului.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto şi a doi pasageri din autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Din cauza stării de sănătate conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă video Cromtel TV

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite