miercuri, august 10, 2022
14.9 C
Suceava
AcasăEvenimentAutoturism cu țigări în valoare de aproape 140.000 de lei, descoperit abandonat...

Autoturism cu țigări în valoare de aproape 140.000 de lei, descoperit abandonat pe un drum din Straja

Autoturism cu țigări în valoare de aproape 140.000 de lei, descoperit abandonat pe un drum din Straja

Lucrătorii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, în cursul zilei de vineri, au descoperit abandonat pe un drum comunal din localitatea Straja un autoturism.

Mașina nu avea plăcuțe de înmatriculare, iar în interiorul ei puteau fi observate mai multe colete învelite în folie neagră.

Autoturismul a fost transportat la sediul SPF Brodina, iar în urma inventarierii s-a constatat că în interior se afla cantitatea de 11.880 pachete cu țigări provenite din magazine de tip duty-free, în valoare de 138.996 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de circa 5.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar în continuare, se. derulează verificări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, sub îndrumarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: