duminică, mai 9, 2021
Acasă Eveniment Autoturism de teren încărcat cu țigări de contrabandă, confiscat de polițiștii de frontieră de la Brodina FOTO

Autoturism de teren încărcat cu țigări de contrabandă, confiscat de polițiștii de frontieră de la Brodina FOTO

Autoturism de teren încărcat cu țigări de contrabandă, confiscat de polițiștii de frontieră.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, aflați în misiune de supraveghere a frontierei au observat, la aproximativ 700 de metri spre interiorul țării, un autoturism de teren care se deplasa spre localitatea Straja.

Șoferul acestuia nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de către poliţiştii de frontieră, continuându-și deplasarea în viteză spre localitatea Straja.

Oamenii legii au pornit în urmărirea lui, cu toate acestea șoferul și-a continuat deplasarea peste albia și lunca râului Suceava. Pe o porțiune de teren accidentat, mașina, având numere de înmatriculare de Marea Britanie, a fost abandonată. În interior se puteau observa mai multe colete învelite în folie neagră.

În scurt timp au fost informate și autoritățile ucrainene despre evenimentul de frontieră.

Autovehiculul și coletele au fost transportate la sediul sectorului. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 13.459 pachete cu țigări marca Marble, provenite din magazine duty free. Valoarea totală a țigărilor se ridică la 157.470 lei. Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscării, la fel și autoturismul implicat în activitatea de contrabandă, valoarea acestuia ridicându-se la 8.000 de lei.

În cauză se fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în săvârșirea infracțiunilor de contrabandă, trecere frauduloasă a frontierei de stat și infracțiuni la regimul circulației.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri