Autoturism ieșit în afara părții carosabile, la Milișăuți FOTO VIDEO

Autoturism ieșit în afara părții carosabile, pe raza localității Milișăuți, marți dimineață. Două persoane au fost transportate la spital.

În urma accidentului două persoane au fost rănite. Potrivit lui Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, victimele sunt conștiente și cooperante.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Cele două victime, un adult si un minor, au fost transportate la spital.

Un bărbat de 36 ani, din municipiul Suceava, conducea autoturismul marca Volvo V50, pe DN 2H, în localitatea Milișăuți, având direcția de deplasare dinspre municipiul Suceava spre municipul Rădăuți.

Ajungând în dreptul unei succesiuni de curbe, conducătorul auto nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, pierzând astfel controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin șanțul din dreapta și a acroșat frontal gardul ce împrejmuiește un imobil.

În urma impactului, o fetiță în vârstă de 2 ani, localnică, pasageră în autoturism, a suferit leziuni și a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră