Autoturism intrat într-un stâlp de electricitate din localitatea Brașca FOTO

Stire din :

Autoturism intrat într-un stâlp de electricitate din localitatea Brașca, marți după-amiază. Cinci persoane au fost rănite.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul a patru ambulanțe SAJ.

În evenimentul rutier au fost implicate cinci persoane (patru bărbați și o femeie), conștiente și cooperante. Toate victimele au fost preluate de ambulanțe.

Cele cinci persoane după ce au fost monitorizate de cadrele medicale la fața locului au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Pompierii militari au asigurat măsurile PSI la fața locului, fiind afectat și tabloul de alimentare electrică a bisericii din localitate.

În timp ce conducea autoturismul pe DJ 178 pe raza localității Brașca, un bărbat de 29 de ani din comuna Berchișești a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stîlp.

Din impact a rezultat rănirea conducătorului auto și a patru pasageri din autoturism, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :