duminică, octombrie 17, 2021
Acasă Eveniment Autoturism lovit de tren, la Bivolărie. Două persoane au fost rănite FOTO

Autoturism lovit de tren, la Bivolărie. Două persoane au fost rănite FOTO

Autoturism lovit de tren, la Bivolărie. Două persoane au fost rănite.

Un autoturism a fost lovit de tren pe raza localității Bivolărie, miercuri dimineață.

În urma accidentului două persoane au fost rănite.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Un adult de 36 de ani și un minor de 11 ani au fost răniți și au fost transportați la spital. Ambii erau conștienți și cooperanți, dar cu traumatisme în urma evenimentului rutier.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din orașul Vicovu de Sus, în timp ce se deplasa la volanul autoturismului marca Volkswagen Golf, pe strada Sfântul Andrei, nu a oprit la indicatorul cu semnificația STOP, amplasat la trecerea la nivel cu cale ferată simplă fără bariere, la intersecția dintre strada Sfântul Andrei și strada Ștefan cel Mare, fiind acroșat de garnitura de tren numărul CM624 care se deplasa pe direcția Putna către Suceava.

În urma impactului a rezultat avarii la garnitura de tren și distrugerea autoturismului.

Conducătorul autoturismului și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

În urma impactului au rezultat două victime aflate în interiorul autoturismului, conducătorul auto și un băiat în vârstă de 10 ani din comuna Putna. Ambii au suferit leziuni ușoare.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri