Autoturism răsturnat pe cupolă, la Vama

AcasăEvenimentAutoturism răsturnat pe cupolă, la Vama

Autoturism răsturnat pe cupolă, la Vama

Up date:

La data de 11 iunie, în jurul orei 19.45, o femeie de 32 de ani, din comuna Vama, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, din comuna Vama, din direcția municipiului Câmpulung Moldovenesc spre municipiul Suceava, nu a adaptat o viteză corespunzătoare la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul intrând în coliziune cu gardul din plasa de sârmă a unei gospodării, ulterior mașina răsturnându-se pe cupolă în curtea casei.

În urma producerii evenimentului, șoferița fost rănită ușor, fiind preluată și transportată de o ambulanță la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesteia i s-a recoltat o mostră biologică de sânge în vederea determinării concentrației alcoolice din sânge.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Știre inițială:

Pompierii militari au intervenit cu modulul SMURD, marți, în jurul orei 19.50, la un accident rutier produs pe raza localității Vama.

Un autoturism a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat pe cupolă.

Din cele trei persoane implicate în eveniment, doar una, conștientă și cooperantă, a necesitat transportul la o unitate spitalicească.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite