Autoturism răsturnat pe raza localității Frătăuții Noi. O adolescentă a fost rănită și a fost transportată la spital FOTO

Autoturism răsturnat pe raza localității Frătăuții Noi, luni seară.

În evenimentul rutier au fost implicate două persoane, conștiente și cooperante, printre care și o adolescentă în vârstă de 16 ani.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Adolescenta a fost transportată la spital.

R.P. conducea autoturismul marca Skoda pe DC-Vuliva având direcția de deplasare dinspre centrul cătunului spre DJ178C. În autoturism, în calitate de pasager pe scaunul din dreapta față se afla o fată în vârstă de 16 ani. 

Conducătorul auto a efectuat un viraj la stânga pierzând controlul asupra direcției de mers după care a părăsit partea carosabilă prin stânga, a intrat în coliziune cu un pom, iar autoturismul s-a răsturnat. 

În urma impactului, minora a suferit leziuni fiind transportată la Spitalul Municipal Rădăuți.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ după care, la Spitalul Municipal Rădăuți i s-a recoltat o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră