spot_img

Autoutilitară căutată de autoritățile italiene, depistată în P.T.F. Siret FOTO

AcasăEvenimentAutoutilitară căutată de autoritățile italiene, depistată în P.T.F. Siret FOTO

Autoutilitară căutată de autoritățile italiene, depistată în P.T.F. Siret.

În Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, duminică după-amiază, un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 34 de ani.

Acesta conducea o autoutilitară marca Mercedes Benz Sprinter, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Poloniei.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat faptul că mijlocul de transport figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Italia, în data de 28 iulie. Totodată s-a constatat că, ștampila care atestă valabilitatea I.T.P. și  asigurarea tip carte verde sunt false.

Autoutilitara marca Mercedes Benz Sprinter, în valoare de 96.600 lei (peste 20.000 de euro), a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăinuire, uz de fals și punerea în circulație a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img