Bărbat cercetat sub control judiciar după ce a condus beat un ATV și s-a izbit într-un podeț. În urma accidentului o tânără a fost rănită

AcasăEvenimentBărbat cercetat sub control judiciar după ce a condus beat un ATV...

Bărbat cercetat sub control judiciar după ce a condus beat un ATV și s-a izbit într-un podeț. În urma accidentului o tânără a fost rănită

La data de 04 aprilie, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar faţă de un bărbat de 34 de ani, care a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

La data de 30 martie, în jurul orelor 17.15, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, bărbatul de 34 de ani, în timp ce conducea un ATV, pe care nu erau aplicate plăcuțe de înmatriculare sau înregistrare, având ca pasageră o tânără de 24 de ani, la un moment dat pe drumul comunal denumit „La cazan” de pe raza localității Dolheștii Mari din comuna Dolhești, către DJ 208, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un podeț din beton.

În urma accidentului rutier, pasagera de 24 ani a suferit leziuni în zona capului, acesteia fiindu-i efectuate îngrijiri medicale de către echipajul de salvare ajuns la fața locului, ulterior fiind transportată la Spitalul Municipal Fălticeni.

Bărbatul avea o alcoolemie în sânge de 2,39 g%0 ( proba I – ora 19.30) şi de 2,16 g%0 (proba a II-a – ora 20.30).

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite